Nyheter   Honor   Hanar   Kattungar   Planer   Kontakt   Startsida  
 

Nyheter 2018

 
 Måndag 31 december

Gott Nytt År!

 

Fredag 28 december

S*Charmed One's finns kvar till salu. Han är vaccinerad, chipmärkt och kan flytta omgående efter att han blivit veterinärbesiktad.

Han bor hos min fodervärd och är en mycket social och trevlig kattunge.

 Söndag 2 december

 

Första advent

 

När första ljuset brinner

står julens dörr på glänt

och alla barnen glädjas

att fira få advent.

Torsdag 29 november

I tisdags flyttade våra små söta tjejer Donna och Samsonite till sina nya familjer. Vi saknar dem, men önskar lycka till.

Tyvärr verkar det som om parningen mellan S*Charmed One's Yosemite och LV*Lord Bebeny Yassontey inte lyckades, så inga kattungar väntas.

Ny planerad parning i vinter/vår 2019 mellan S*Charmed One's Magna och LV*Lord Bebeny Yassontey.

 

Onsdag 7 november
Idag har alla kattungarna i Resväske-kullen fått sin först vaccination. Alla var jätte duktiga. Imorgon blir det Disney-kullens tur att åka till veterinären.

Tisdag 6 november

Resväske-kullen är idag 9 veckor gamla. Imorgon blir det dags för första vaccinationen och det är bara 3 veckor kvar tills nästan alla ska flytta. Epic kommer vi få ha kvar och gosa med lite längre innan han flyttar.

Det är mycket spring i benen nu och de har upptäckt hela huset under mamma Lucys övervakande blick.

Överst är det Samsonite främst och Epic i bakgrunden. Nederst till vänster är det Bric's och till höger Donna.

Jag gör mitt bästa att ta kort, men det är verkligen svårt att få till bra kort på kattungarna då de inte är stilla förutom när de sover.

 

Måndag 5 november
S*Charmed One's Yosemite och LV*Lord Bebeny Yassontey har parats och nu hoppas vi på kattungar i slutet av december 2018 eller i början av januari 2019.

Fredag 26 oktober
Samsonite blev bokad igår kväll, så nu är alla kattungar bokade. Om ca 1½ vecka är det dags för första vaccinationen.

S*Charmed One's Yosemite har börjat löpa och tanken är att hon ska få träffa LV*Lord Bebeny Yassontey. Förhoppningsvis får vi en kull med kattungar om ca 9 veckor.

Onsdag 24 oktober
Bric's är nu också bokad. Kvar finns Samsonite som är reserverad till 25 oktober och kan komma bli till salu och Epic som jag vill hålla ett litet tag till och fundera på om jag ska behålla honom. Annars kommer han att bli till salu.

Söndag 21 oktober
Bric's finns till salu. Herkulez och Olof är bokade.

Onsdag 17 oktober
Herkulez är reserverad till lördag 20/10 och Samsonite är reserverad till torsdag 25/10.

Tisdag 16 oktober

Nya kort på Havannas kull kort är uppdaterat. Det är inte lätt att ta kort på småttingarna då de är så livliga och rör sig hela tiden. Man kan sitta hur länge som helst och titta på när de leker. De är så underbara.

Bric's och Olof är reserverade till lördag 20/10.

Det här är Disney-kullen som S*Charmed One's Havanna är mamma till. Pappa är LV*Lord Bebeny Yassontey (Nisse).

Lördag 13 oktober

Jag kommer att titta efter en ny hona och en ny hane och söker därför en fodervärd till hanen.

Lite kort om att vara fodervärd är att fodervärden måste kunna ta emot honor som kommer på parning. Fodervärden betalar för de löpande utgifterna så som kattsand, mat, vaccinationer mm och jag allt som har med avelsarbetet att göra. Fodervärdsavtal kommer att skrivas.

Idag har Don Donna och Belle hittat sina framtida familjer och blivit bokade. 

Fredag 12 oktober
Nytaget kort på min hane Nisse (LV*Lord Bebeny Yassontey) finns nu utlagt under hanar. Tack åter igen fodervärdar för hjälpen med fotografering på era katter.

Torsdag 11 oktober

Idag har jag lagt upp bilder på Lucy och Havannas kullar som finns under kattungar.

Nu finns även kort på Jackie (S*Charmed One's Yosemite). Tack mina fodervärdar för hjälpen med foto på era katter.

Nu är soffan officiellt kattungarnas. De startade intagningen igår kväll och idag är den deras.

Onsdag 10 oktober
Jag har uppdaterat med nytagna kort på Lucy (S*Charmed One's Lucy In the Sky), Magna (S*Charmed One's Magna) och Havanna (S*Charmed One's Havanna).

Tisdag 9 oktober
Äntligen är nya hemsidan färdig förutom kort på katterna, så välkommen in och kika. Jag har tidigare varit lite dålig med uppdateringar, men har lovat mig själv att bättra mig.

Våra kattungar är idag 5 veckor gamla och har börjat äta av uppblött torrfoder. Epic och Samsonite provar även på att tugga på torrfodret. Den enda som inte velat provsmaka är Donna, men hon å andra sidan är den som är mest framåt och nyfiknast.

Vi har två kullar, Lucys kull födda 4 september med två honor och två hanar och Havannas kull födda 9 september med två hanar och en hona.

Det här är Resväske-kullen som S*Charmed One's Lucy In the Sky är mamma till. Pappa är LV*Lord Bebeny Yassontey (Nisse).

 

Småttingarna heter:

Epic längst upp till vänster, Bric's sover, Don Donna till höger och Samsonite ligger främst.

 

Den andra kullen har tema Disney-kullen och den kullen är S*Charmed One's Havanna mamma åt och de har samma pappa som kullen ovanför. De små heter Herkulez, Olof och Belle. Den här kullen bor hos fodervärd. Kort på dem kommer.

 

 

 

 

E-mail: devon@charmedones.se

Copyright © S*Charmed One's